Bruwanski & Mash Motorcycles

Anker

[]

Sinds 2018 is Bruwanski officieel verdeler van Mash Motorcycles.

Het eigenzinnige, sympathieke Franse merk uit Beaune heeft veel motoren uit de voorbije jaren onthouden en knipoogt steeds naar die oogstrelende, gekende klassiekers.

Ondertussen is de range van ééncylinders opgetrokken naar 650CC, voorafgaand door 50, 125, 250 en 400cc. Mash motoren zijn vintage ogend maar met moderne techniek; café-racer, scrambler, side-car, dirt-track, city / urban cruiser en naked.  Motoren die zich thuis voelen in stadsverkeer en op buitenwegen.

Naast deze coole Mashes hebben we ook andere motoren in verkoop of consignatie.  Kom gerust langs  én geef jouw ogen de kost want er is altijd wel iets speciaals te vinden in de shop.  Let's talk about passions!

Anker

[]

Nieuw item

DIRT TRACK

DIRT TRACK 6.5

Stoere retro scrambler met druppelvormige tank, hoog gebogen stuur, matte uitlaat, brede wielen met spaken en een digitale teller. Kloon van een ander icoon, de ééncylinder is de gekende krachtbron uit de Honda Dominator! Hippe bike met al wat de Mash biker wil; pure fun! Stoere retro scrambler met druppelvormige tank, hoog gebogen stuur, matte uitlaat, brede wielen met spaken en een digitale teller. Kloon van een ander icoon, de ééncylinder is de gekende krachtbron uit de Honda Dominator.  Hippe bike met al wat de Mash biker wil; pure fun!

Klik hier voor meer info.

Anker

[]

MASH DIRT TRACK 6.5

Anker

[]

Nieuw item

X-Ride

X-ride 6.5 classic

De X-Ride laat oude tijden weer herleven. Een klassieke motorfiets in een enduro outfit die van  het motorijden weer echt rijden maakt!!

Een 650cc 1-cilinder die ondanks zijn uiterlijk toch helemaal van deze tijd is mede dankzij het ABS-remsysteem en techniek anno 2020.

Anker

[]

SIDE-CAR

FAMILY SIDE 400

Gebaseerd op de Mash Five Hundred mono 400cc, met Delphi injectie , een extra geveerd zijspan met stuurdemper en een mechanische achteruit ben je klaar voor onvergetelijke uitstappen. Met 3 personen (max 250kg) en een extra grote kofferruimte in de zijspan wordt het puur genieten.

Klik hier voor meer info

Nieuw item
Anker

[]

family side 400family side 400

Anker

[]

Nieuw item

urban cruiser

black seven 125

Deze zwarte parel is pure retro, voorzien van heel wat chroom, retro klokken en een goudkleurige bies. Aan de comfortabele zithouding zal je heel wat rijplezier beleven en het gecombineerde remsysteem zal je uitermate veel veiligheid garanderen.

Klik hier voor meer info.

Anker

[]

black seven 125

Anker

[]

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Anker

[]

Poperinge : de hoppestreek

Welkom in onze hoppestad Poperinge, stad van het goede leven! Dicht tegen het Heuvelland en op een halve liter benzine van Frankrijk..ideaal om te gaan touren met je motor.

Nog op zoek naar leuke ritjes? Kom iets drinken in onze Dust&Stof-bar, verschillende uitgestippelde motorroutes doorheen het Hoppeland, Heuvelland en Noord-Frankrijk kunnen starten bij ons.

Anker

[]

Nieuw item
Nieuw item
Anker

[]

kei van een starter

kei van ondernemer

In september 2019 werd Bruwanski door de Stedelijke Raad voor lokale economie verkozen tot "Kei van een Starter".

Nieuw item
Anker

[]

Geschiedenis

In 2016 werd het pand van ex-fietsenhandel Lysy aangekocht op de Ieperseweg in Poperinge.

Tot in 2015 werden hier nog fietsen en bromfietsen verkocht en hersteld. Martin en destijds, vader Robert Lysy, doorwinterde motorcrossers en piekfijne motortechniekers, waren ooit nog dealer van Püch, Maico, Flandria, Peugeot, Yamaha, MotoGuzzi, Triumph . In de jaren tachtig hield men er zelfs nog café, terwijl er motoren verkocht en hersteld werden. Op zondag was het tijd voor motorcross.

Eind 2015 besloten Martin & Ingrid er definitief mee te stoppen. Het gebouw kwam te koop...

Het gebouw veranderde in 2016 van eigenaar en na veel fantasierijke momenten was het ontwerp klaar.  We konden starten aan de nogal uitdagende verbouwingen en aanpassingen.

Anker

[]

Nieuw item
Nieuw item
Anker

[]

Anker

[]

Anker

[]