Veel meer

bar "dust&stof"

Ontdek één van de gezellige en muzikale bars van Poperinge. Gegarandeerd ontmoet je er oude en nieuwe vrienden en beleef je een super moment bij Bruwanski.  Temidden nieuwe en tweedehands motoren kun je kiezen tussen 3 bieren op vat, enkele streekbieren op fles en een selectie cocktails en aperitieven.  Moet je nog rijden dan is er natuurlijk vers gemalen koffie, alcoholvrij bier, frisdrank of een mocktail.  Take the world in a love embrace.

Anker

[]

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Anker

[]

Evenementen / optredens

Maandelijks zijn er evenementen bij Bruwanski. Vanaf de herfst, tot na de lente is er minimum één live optreden op de Bruwanski stage. Op onze Facebook pagina vind je steeds alle info omtrent de komende evenementen.  Scroll naar beneden voor onze Wall of Fame.

Open de Bruwanski Facebook pagina hier.

Word je graag persoonlijk op de hoogte gehouden van onze optredens? Dan is de Bruwanski lidkaart iets voor jou!  Voor 15€ ben je Bruwanski lid voor één jaar.  Zo word je steeds via mail en whatsapp op de hoogte gehouden van de evenementen. Natuurlijk krijg je hiervoor niet alleen de eerste kans op tickets maar geniet je ook van een speciaal tarief voor de optredens en krijg je 5% korting op je aankoop van kledij en helmen in de shop. Overtuigd? Kom langs en sluit je lidmaatschap af aan de bar.

Anker

[]

Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item

wall of fame

Derek & The Dirt, Wouter-Pol Jan, The Rolls, AnnLee, Bart Buls & Ben Crabbé, Ygor uit Poperinge, N2Music & Mitch, Bloedend Hart, The Hi Ballin' daddies, Nick Dittmeier, Guy Denys, HermanusB, the Tubs, DJBabyBrowning, Bruno Deneckere, Nils de Caster, DJ20cent, SeanK Preston & the Loaded Pistols, Fussbender, the Wheelgrinders, DJ Docta Jones...

Anker

[]

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Anker

[]

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Anker

[]